ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σουηδία: Τέσσερις αλλοδαποί κατηγορούνται για ασέλγεια ενός 13χρονου κοριτσιού

Σουηδία: Τέσσερις αλλοδαποί κατηγορούνται για ασέλγεια ενός 13χρονου κοριτσιού

Μετανάστες, ηλικίας μεταξύ 20 και 25 ετών, έχουν κατηγορηθεί για βιaσμό σε φτωχό κορίτσι μέσα σε ένα λουτρό στην πόλη του Hallsberg τον Ιούνιο. Ένας άντρας από την ομάδα κινηματογραφούσε ολόκληρη την επίθεση, αναφέρει ο σουηδικός τηλεοπτικός σταθμός SVT.

«Η σeξουαλική επαφή πραγματοποιήθηκε δια της βίας από τουλάχιστον δύο από τους κατηγορούμενους που αρπάζουν το λαιμό και τον ώμο της εναγούσης, χτύπησαν το κεφάλι σε έναν τοίχο και την έσπρωξαν σε μια τουαλέτα. Οι κατηγορούμενοι ακολούθως συνέχισαν να έχουν κολπική επαφή μαζί της «, αναφέρει το κατηγορητήριο.

Το θύμα, 13 ετών γηγενής Σουηδή, υπέστη ποικίλες βλάβες που περιλάμβαναν εσωτερική αιμορραγία, και μώλωπες στον ώμο, το χέρι, τα χέρια και τα γόνατά της.

Παρόλο που πέντε άνδρες συνελήφθησαν αρχικά σε σχέση με τη σeξουαλική επίθεση, μόνο τέσσερις κατηγορούνται για βιaσμό εναντίον παιδιού.

Για την καταγραφή του εγκλήματος, ένας από τους κατηγορούμενους κατηγορήθηκε για «καταχρηστικές παραβιάσεις της φωτογραφίας και της παιδικής ποrνογραφίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εισαγγελείς ζήτησαν, εάν καταδικαστούν, και οι τέσσερις κατηγορούμενοι να απελαθούν στην Ερυθραία και να τους απαγορευτεί να εισέλθουν στη Σουηδία για 15 χρόνια μετά την εκτέλεση των ποινών τους,

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.