ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένοπλος άνοιξε πυρ σε κλαμπ στο Κάνσας Σίτι – Μία γυναίκα νεκρή και 15 τραυματίες

Ένοπλος άνοιξε πυρ σε κλαμπ στο Κάνσας Σίτι – Μία γυναίκα νεκρή και 15 τραυματίες

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της, άλλα 15 άτομα τραυματίστηκαν και ο δράστης έπεσε νεκρός από σφαίρες άντρα της ομάδας ασφαλείας… Τα παραπάνω αποτελούν τον απολογισμό ενός ακόμα περιστατικού βίας σε νυχτερινό κλαμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε πλήθος εκατοντάδων ατόμων σε μπαρ στο Κάνσας Σίτι, στο Μιζούρι, επιβεβαιώνοντας τους πολέμιους της ελευθερίας κατοχής όπλων στις ΗΠΑ, οι οποίοι ζητούν την άμεση λήψη μέτρων από την κυβέρνηση.

Το νέο αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε έξω από το κλαμπ 9ine Ultra Lounge, όπου εκατοντάδες άτομα περίμεναν για να μπουν μέσα. Στο συγκεκριμένο μαγαζί είχε διοργανωθεί η γιορτή για το Kansas City Chiefs’ American Football Conference championship, για το πρώτο Super Bowl σε 50 χρόνια ιστορίας, της ομάδας του Κάνσας Σίτι.

Ο δήμαρχος του Κάνσας Σίτι δήλωσε ότι θα γίνει λεπτομερής έρευνα για το περιστατικό και θα αποδοθεί δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι δεν επικροτεί τη χρήση όπλων και ότι κάνει όσα μπορεί, ώστε να την περιορίσει.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η γυναίκα που έχασε τη ζωή της ήταν η 25χρονη Raven Parks.

Σύμφωνα με την έρευνα, τους πυροβολισμούς αντιλήφθηκε ένας από τους άντρες της ομάδας σεκιούριτι, ο οποίος έδρασε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, πυροβολώντας τον ένοπλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τρεις από τους 15 τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι περισσότεροι μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα στα νοσοκομεία, καθώς η διαδικασία με τα ασθενοφόρα θα καθυστερούσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.