ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χαλίφα Χαφτάρ: «Ο Στρατός της Λιβύης είναι σε πόλεμο με τον Στρατό της Τουρκίας»

Χαλίφα Χαφτάρ: «Ο Στρατός της Λιβύης είναι σε πόλεμο με τον Στρατό της Τουρκίας»

Με τις τουρκικές δυνάμεις στη Λιβύη είναι σε πόλεμο ο Στρατός της Λιβύης. Αυτό δήλωσε ο στρατηγός Χαλίφα Χαφτάρ μετά το πέρας της συνάντησής του με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αλ Σίσι στο Κάιρο.

Αν αι Αλ Σίσι και Χαλίφα Χαφτάρ πρότειναν εκεχειρία στην Λιβύη από τις 8 Ιουνίου, εντούτοις και οι δύο επέμειναν στην αποχώρηση όλων των ξένων δυνάμεων από τη χώρα και των ένοπλων μισθοφορικών σωμάτων.

Ο Λίβυος στρατηγός ανάφερε ακόμη ότι πρέπει να σταματήσει αμέσως η Τουρκία να στέλνει μισθοφόρους από την Συρία στην Λιβύη, καθώς αυτό είναι απόδειξη ότι η χώρα αυτή υποθάλπει και προωθεί την τρομοκρατία.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του λιβυκού κοινοβουλίου Ageela Saleh δήλωσε ότι για να υπάρξουν διαπραγματεύσεις με την Τρίπολη είναι αναγκαίο να αφοπλιστούν πρώτα όλες οι παραστρατιωτικές οργανώσεις στην Τρίπολη.

«Επιμένουμε ότι οι παραστρατιωτικές οργανώσεις που δρουν στην Τρίπολη πρέπει να αφοπλιστούν και διαλυθούν», είπε ο Saleh προσθέτοντας ότι 10.000 Τούρκοι και Σύροι μισθοφόροι έχουν σταλεί στην Λιβύη το τελευταίο διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/LNA2019M/status/1269243526677757952

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.