ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μας δουλεύει ο Σάρατζ: «Να αλληλοσυμπληρώνεται με εναέρια, θαλάσσια και χερσαία μέσα η “ΕΙΡΗΝΗ” – Να ελέγχει τον Χάφταρ»

Μας δουλεύει ο Σάρατζ: «Να αλληλοσυμπληρώνεται με εναέρια, θαλάσσια και χερσαία μέσα η “ΕΙΡΗΝΗ” – Να ελέγχει τον Χάφταρ»

«Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί», έτσι λέει μια γνωστή φράση την οποία μάλλον δεν την πιστεύει και ιδιαίτερα ο Φάγιεζ Αλ Σάρατζ. Μπορεί η Τουρκία να είναι αυτή που σπάει κατά κόρων το εμπάργκο στην Λιβύη και να τον προμηθεύει με όπλα, όμως κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνάντησης με τον Ιταλό υπουργό Εξωτερικών, Λουίτζι Ντι Μάιο στάθηκε στην… ανάγκη για τήρηση του εμπάργκο.

Ο Αλ Σάρατζ επανέλαβε ότι η αποστολή Ειρήνη πρέπει να αλληλοσυμπληρώνεται αποτελεσματικά με εναέρια, θαλάσσια και χερσαία μέσα. Παράλληλα, ζήτησε η αποστολή να πραγματοποιεί ελέγχους σε ό,τι αφορά τον εφοδιασμό του στρατάρχη Χάφταρ με όπλα, και δια της χερσαίας οδού, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος.

Σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό, η κυβέρνηση της Τρίπολης παρουσίασε μια σειρά προτάσεων, για την τροποποίηση του ιταλο-λιβυκού μνημονίου του 2017, όπως έχει ζητηθεί από την Ιταλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με ιταλικές διπλωματικές πηγές, η κυβέρνηση Σάρατζ, μεταξύ των άλλων, δεσμεύεται ότι οι μετανάστες οι οποίοι διασώζονται στα χωρικά ύδατα της Λιβύης, πρέπει να τυχαίνουν της μεταχείρισης που καθορίζεται από τις διεθνείς συνθήκες, με παροχή προστασίας, όπως ακριβώς προβλέπεται από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.