ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο χειρότερος serial killer όλων των εποχών: Βίασε και σκότωσε 138 παιδιά (βίντεο-φωτο)

Ο χειρότερος serial killer όλων των εποχών: Βίασε και σκότωσε 138 παιδιά (βίντεο-φωτο)

Ο Luis Garavito σκότωσε με φρικιαστικό τρόπο 138 παιδιά αφού πρώτα τα βίασε.

Τα τελευταία 40 χρόνια ζει στη πιο σκληρή φυλακή της Κολομβίας, που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή. Μάλιστα το μεγαλύτερο διάστημα το έχει περάσει στην απομόνωση γιατί θεωρείται από τους επικίνδυνους δολοφόνους του κόσμου.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως θέλει να γίνει πολιτικός για να υπερασπίζεται τα μικρά παιδιά, τα οποία σκότωνε και βασάνιζε με μακάβριο τρόπο.

Ο Garavito γεννήθηκε σε μια προβληματική οικογένεια, με πατέρα βίαιο και αλκοολικό, μητέρα ιερόδουλη ενώ τα αδέλφια του τον εξέδιδαν από μικρό έναντι μικρής αμοιβής ή ένα πακέτο τσιγάρα.

Το έσκασε από το σπίτι του στην ηλικία των 8 ετών και εντάχθηκε σε μια συμμορία που έκανε μικροκλοπές.

Η δράση τους ως δολοφόνος ξεκινάει το 1992, όταν μέσα σε μια 5ετία βίασε 138 αγόρια επίσημα, αλλά οι αρχές μιλούν για 400 θύματα.

Στόχευε σε παιδιά που ζούσαν στο δρόμο, δελεάζοντας τα με ένα πιάτο φαγητό ή μια στέγη.

Η δράση του δεν μπορεί να περιγραφεί αφού οι αρχές κάνουν λόγο για έναν διαστροφικό δολοφόνο.

Σήμερα βρίσκεται κυριολεκτικά μια ανάσα από την αποφυλάκισή του αφού το σύστημα της Κολομβίας δεν επιτρέπει σε κανένα να μείνει φυλακισμένος πάνω από 40 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το “Τέρας” όπως είναι το παρατσούκλι του εκμεταλλεύτηκε έναν νόμο που λέει πως αν καταδώσεις κάποιον μειώνεται η ποινή σου, με τον ίδιο να καταδίδει τον εαυτό του και να ομολογεί εγκλήματα που δεν είχε βρει η αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.