ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Το FBI… ανακάλυψε «επικείμενη ένοπλη εξέγερση» στις ΗΠΑ

Το FBI… ανακάλυψε «επικείμενη ένοπλη εξέγερση» στις ΗΠΑ

Πληροφορίες του FBI υποστηρίζουν ότι «δεξιές ομάδες των Ρεπουμπλικανών, που αποτελούνται από άριστα εκπαιδευμένους πρώην στρατιωτικούς, αστυνομικούς σχεδιάζουν ένοπλες κινητοποιήσεις στα Καπιτώλια και των 50 πολιτειών των ΗΠΑ, καθώς και στην πρωτεύουσα, Ουάσιγκτον» και για τον λόγο αυτό έχουν μεταφερθεί στην πρωτεύουσα 9.000 στρατιώτες!

Την πληροφορία για όλα τα παραπάνω μετέφερε μέσω του Twitter ένας ρεπόρτερ του τηλεοπτικού δικτύου ABC News.

Νωρίτερα, οι Δημοκρατικοί της Βουλής των Αντιπροσώπων κατέθεσαν στην Ολομέλεια του Σώματος άρθρο για την παραπομπή του απερχόμενου προέδρου με την κατηγορία της «υποκίνησης ανταρσίας» για τον ρόλο του στην επίθεση στο Καπιτώλιο την περασμένη εβδομάδα.

Στο άρθρο επίσης σημειώνεται πως ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος απευθύνθηκε σε ένα πλήθος διαδηλωτών λίγο πριν οι υποστηρικτές του εξαπολύσουν την επίθεση και το κατηγορητήριο αναφέρει πως με τα όσα είπε στο πλήθος «ενθάρρυνε και προβλέψιμα οδήγησε» στις παράνομες πράξεις στο Καπιτώλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, δήλωσε πως το Σώμα θα εξετάσει τον νόμο για προσφυγή στην 25η τροπολογία, που προβλέπει την καθαίρεση ενός προέδρου ο οποίος δεν είναι ικανός να εκτελέσει τα επίσημα καθήκοντά του, αφού οι Ρεπουμπλικάνοι μπλόκαραν μια αρχική προσπάθεια προώθησης του νόμου στο σώμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.