ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ερυθρά Θάλασσα: Τέσσερα μαχητικά drones στον Κόλπο του Άντεν καταστράφηκαν από τον γαλλικό στρατό

Καταρρίψεις και από τις ΗΠΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Τέσσερα μαχητικά drones στον Κόλπο του Άντεν καταστράφηκαν από τον γαλλικό στρατό

Ο γαλλικός στρατός ανακοίνωσε ότι ένα γαλλικό πολεμικό πλοίο και μαχητικά αεριωθούμενα κατέστρεψαν τέσσερα μαχητικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς την ευρωπαϊκή ναυτική αποστολή στον Κόλπο του Άντεν σήμερα.

«Αυτή η αμυντική ενέργεια συνέβαλε άμεσα στην προστασία του φορτηγού πλοίου True Confidence, υπό σημαία Μπαρμπέιντος, το οποίο επλήγη την 6η Μαρτίου και ρυμουλκείται, όπως και άλλων εμπορικών πλοίων που διαπλέουν την περιοχή», επισήμανε ο στρατός σε μια ανακοίνωση.

Καταρρίψεις και από τις ΗΠΑ

Εν τω μεταξύ, πλοία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ κατέρριψαν 15 εναέρια μη επανδρωμένα οχήματα (UAVs) που είχαν εκτοξευτεί από τους αντάρτες Χούθι της Υεμένης.

Οι καταρρίψεις έγιναν στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας νωρίς σήμερα τα ξημερώματα, όπως ανακοίνωσε η Κεντρική Στρατιωτική Διοίκηση των ΗΠΑ (CENTCOM).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις αντέδρασαν σε μία επίθεση μεγάλης κλίμακας στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας και του Κόλπου του Άντεν που εξαπολύθηκε μεταξύ 04:00 τα ξημερώματα και 06:30 το πρωί από “τους τρομοκράτες Χούθι που υποστηρίζονται από το Ιράν”, όπως ανέφερε η CENTCOM σε μία ανάρτησή της στο Χ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.