ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Είναι επίσημο: Η Γερμανία στέλνει τα άρματα μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία

Η Γερμανία θα αναλάβει επίσης την εκπαίδευση των Ουκρανών στρατιωτών που θα τα χειριστούν

Είναι επίσημο: Η Γερμανία στέλνει τα άρματα μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία

Στην ανακοίνωση ότι η Γερμανία θα στείλει άρματα μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/1) ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Χέμπερστραϊτ επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες.

Παράλληλα το Βερολίνο δίνει το «πράσινο φως» για επανεξαγωγή των συγκεκριμένων αρμάτων μάχης και από άλλες σύμμαχες χώρες.

Στόχος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της γερμανικής κυβέρνησης είναι να αναπτυχθούν δύο τάγματα με Leopard 2 με τη Γερμανία να κάνει το πρώτο βήμα στέλνοντας συνολικά 14 τέτοιου τύπου άρματα μάχης.

Η Γερμανία θα αναλάβει επίσης την εκπαίδευση των Ουκρανών στρατιωτών που θα αναλάβουν θέσεις χειριστών με το Βερολίνο να παρέχει και υλικοτεχνική υποστήριξη και πυρομαχικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.