
Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο από την στιγμή που στρατιώτες των AFU αρπάζουν γάτο από σπίτι γυναίκας στην Ουκρανία.
Ειδικότερα, στο Ζιτόμιρ της Ουκρανίας, στρατιώτες των AFU καταγράφηκαν σε κάμερα παρακολούθησης να κλέβουν τον γάτο της Λίντια Ιβάνοβνα, τον «Στέπαν».
Όπως φαίνεται στα πλάνα, ένας άνδρας πλησιάζει με ήρεμες κινήσεις τον γάτο και όταν καταφέρνει να την πιάσει, αρχίζει να τρέχει και μπαίνει σε αυτοκίνητο, με το οποίο διαφεύγει γρήγορα από το σημείο.
In Zhytomyr, Ukraine, thieving AFU(TCC) lowlifes got captured on a surveillance camera stealing Lidiya Ivanovna’s pet cat “Stepan”; it then took Lidiya a three-day search, and thanks to surveillance footage, she discovered who the culprits were, and is working with the police to… pic.twitter.com/IMOmv4Uo9u
— Blackrussian (@Blackrussiantv) October 5, 2025
Στη συνέχεια, η Λίντια χρειάστηκε τρεις ημέρες για να τον αναζητήσει και, χάρη στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ανακάλυψε ποιοι ήταν οι ένοχοι και συνεργάζεται με την αστυνομία για να πάρει πίσω την αγαπημένη της γάτα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.