ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πρώην αξιωματικός της CIA: «Ο Τ.Μπάιντεν δεν μπορεί και να κερδίσει τη Ρωσία και να αποφύγει τον Γ’ ΠΠ»

«Προσπαθούμε να του το πούμε αυτό εδώ και αρκετούς μήνες», λέει ο Ρέιμοντ ΜακΓκόβερν

Πρώην αξιωματικός της CIA: «Ο Τ.Μπάιντεν δεν μπορεί και να κερδίσει τη Ρωσία και να αποφύγει τον Γ’ ΠΠ»

Την ουκρανική αντεπίθεση σχόλασε ο Ρέιμοντ ΜακΓκόβερν, πρώην αξιωματικός της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) και αναλυτής της CIA για τρεις δεκαετίες. 

Μιλώντας για τρομερές απώλειες των Ουκρανών επί του πεδίου, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν γίνεται να υπάρξει ήττα της Ρωσίας χωρίς ο κόσμος να συρθεί σε έναν καταστροφικό τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πιο συγκεκριμένα:

«Ο Μπάιντεν δεν μπορεί να έχει και τα δύο. Δεν μπορεί να νικήσει τη Ρωσία και να αποφύγει τον τρίτο παγκόσμιο. Εμείς οι βετεράνοι επαγγελματίας των υπηρεσιών πληροφοριών προσπαθούμε να του το πούμε αυτό εδώ και αρκετούς μήνες!

Δεν μπορείς να το έχεις και με τους δύο τρόπους. Οι Ρώσοι θεωρούν την Ουκρανία υπαρξιακή απειλή τον τρόπο με τον οποίο το ΝΑΤΟ έχει αναπτυχθεί εκεί. Έχουν το πάνω χέρι. Και σήμερα μετά από μέρες αντεπίθεσης οι Ουκρανοί έχουν χάσει δεκάδες τανκς». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε ότι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο μίλησε χθες και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος χαρακτήρισε τους Δημοκρατικούς αντιπάλους του ως «πολεμοχαρείς», τονίζοντας ότι κανένας από αυτούς δεν μιλά για επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, την οποία εκείνος ως Πρόεδρος θα είχε την ικανότητα να επιλύσει σε μία μέρα. «Θα αποτρέψω έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, είμαστε πολύ κοντά σε αυτόν», ολοκλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.