ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Μπάιντεν: Σύσκεψη στον Λευκό Οίκο με τους συμβούλους ασφαλείας του για Μέση Ανατολή

Υπό το πρίσμα της «άρνησης» του Ιράν να ξεκινήσει πόλεμο

Τ.Μπάιντεν: Σύσκεψη στον Λευκό Οίκο με τους συμβούλους ασφαλείας του για Μέση Ανατολή

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, θα επιστρέψει εσπευσμένα στην Ουάσινγκτον το απόγευμα του Σαββάτου, διακόπτοντας τις διακοπές του στο Ντελαγουέρ, για να συμβουλευτεί με την ομάδα του Συμβουλίου Ασφαλείας για τα πρόσφατα γεγονότα στη Μέση Ανατολή.

Η αμερικανική κυβερνητική ηγεσία αντιμετωπίζει αυξημένη ανησυχία λόγω της έντασης στη Μέση Ανατολή, μετά την κατάληψη ενός ισραηλινού πλοίου από τους Φρουρούς της Επανάστασης, ενώ η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί στενά μια πιθανή επίθεση μεγάλης κλίμακας από την Τεχεράνη εναντίον του Ισραήλ.

Διεθνή μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα την τελευταία ενημέρωση από τον Λευκό Οίκο, αναφέρουν ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος διακόπτει το ταξίδι του για να συναντηθεί με την ομάδα ασφαλείας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπάιντεν θα επιστρέψει στην Ουάσινγκτον από το Ντελαγουέρ, όπου βρισκόταν, και αναμένεται να έχει εντατικές συνομιλίες με τους αξιωματούχους του για τις τρέχουσες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.