ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τ.Μπάιντεν: «Η Ουάσινγκτον θα προστατεύσει τα συμφέροντα των συμμάχων της στη Μέση Ανατολή»

«Μαζί με τους εταίρους μας συντρίψαμε αυτήν την επίθεση του Ιράν» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Τ.Μπάιντεν: «Η Ουάσινγκτον θα προστατεύσει τα συμφέροντα των συμμάχων της στη Μέση Ανατολή»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, δήλωσε σήμερα ότι επιθυμεί να αποτρέψει μια κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή μετά την πρωτοφανή επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ.

«Μαζί με τους εταίρους μας συντρίψαμε αυτήν την επίθεση» του Ιράν, είπε ο Μπάιντεν, προσθέτοντας ότι εργάζεται «για μια κατάπαυση του πυρός (στη Λωρίδα της Γάζας) που θα οδηγήσει τους ομήρους στο σπίτι τους και θα αποτρέψει την περαιτέρω εξάπλωση της σύγκρουσης».

Υποδεχόμενος τον πρωθυπουργό του Ιράκ Σία αλ Σουντάνι στον Λευκό Οίκο, ο Μπάιντεν επανέλαβε ότι η Ουάσινγκτον είναι δεσμευμένη στην ασφάλεια του Ισραήλ και, παράλληλα, δεσμεύεται να προστατεύσει τα συμφέροντα των ΗΠΑ και των εταίρων τους στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του Ιράκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σουντάνι παραδέχτηκε ότι οι απόψεις του Ιράκ και των ΗΠΑ για το τι συμβαίνει στην περιοχή μπορεί να διαφέρουν. Ωστόσο, η σχέση των δύο χωρών βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και, όπως είπε, σκοπεύει να συζητήσει με τον Μπάιντεν την αναβάθμισή της, από μια στρατιωτική συνεργασία σε πλήρη εταιρική σχέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.