ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Β.Πούτιν: «Οι αρχές θα ερευνήσουν πώς δαπανήθηκαν τα χρήματα που δόθηκαν στην Wagner και στον επικεφαλής της»

Το ρωσικό κράτος δαπάνησε 86 δισ. ρούβλια τον τελευταίο χρόνο για την Wagner

Β.Πούτιν: «Οι αρχές θα ερευνήσουν πώς δαπανήθηκαν τα χρήματα που δόθηκαν στην Wagner και στον επικεφαλής της»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Τρίτη (27/6) ότι η μισθοφορική οργάνωση Wagner χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από το ρωσικό κράτος, το οποίο δαπάνησε 86 δισ. ρούβλια (1 δισ. δολάρια) για αυτήν μεταξύ Μαΐου 2022 και Μαΐου 2023.

Επιπλέον, ο επικεφαλής της Wagner, ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, ο οποίος ηγήθηκε της σύντομης – και αποτυχημένης- ανταρσίας το περασμένο Σάββατο, έβγαλε σχεδόν τα ίδια χρήματα κατά την ίδια περίοδο από την επιχείρησή του στον τομέα των τροφίμων και της τροφοδοσίας, δήλωσε ο Πούτιν σε συνάντηση με τις δυνάμεις ασφαλείας.

«Οι εχθροί της Ρωσίας θα είχαν εκμεταλλευτεί την κατάσταση αν η ανταρσία (σ.σ. της Wagner) είχε πετύχει», τόνισε ο Πούτιν. «Πολλά από τα επιτεύγματα των τελευταίων ετών θα είχαν χαθεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι αρχές θα ερευνήσουν το πώς δαπανήθηκαν τα χρήματα που καταβλήθηκαν στη Wagner και τον επικεφαλής της», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.