ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Κτίριο καταρρέει ξαφνικά στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου – 4 νεκροί και 2 τραυματίες

Το κτίριο είχε χαρακτηριστεί επικίνδυνο και είχε κριθεί κατεδαφιστέο

Βίντεο: Κτίριο καταρρέει ξαφνικά στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου – 4 νεκροί και 2 τραυματίες

Μία ξαφνική κατάρρευση πολυκατοικίας, στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου προκάλεσε τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων δύο.

Η στιγμή της κατάρρευσης καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο και δημοσιοποιήθηκε.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσιοποιήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφεται η στιγμή της κατάρρευσης του κτιρίου.

Επί τόπου έσπευσαν πυροσβέστες και ασθενοφόρα, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.

@lovincairo A building collapse in Al Wardiyan, Alexandria tragically left 3 dead and 3 injured. The West Alexandria District Operations Room received a report stating that property in Al Wardian neighborhood had collapsed and that people were under the rubble. #lovincairo #lovinalexandria #اسكندرية ♬ original sound – Lovin Cairo

Οι διασώστες ανέσυραν τέσσερις νεκρούς από τα ερείπια, ενώ δύο τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξιωματούχος της δημοτικής αρχής ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua ότι το συγκεκριμένο κτίριο είχε χαρακτηριστεί επικίνδυνο και είχε κριθεί κατεδαφιστέο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.