ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χεζμπολάχ: «Το ειδεχθές έγκλημα της δολοφονίας πολιτών του Λιβάνου δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητο»

Μετά τα κτυπήματα του Ισραήλ κατά του Λιβάνου

Χεζμπολάχ: «Το ειδεχθές έγκλημα της δολοφονίας πολιτών του Λιβάνου δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητο»

Η Χεζμπολάχ φαίνεται ότι είναι έτοιμη να μπει στη διένεξη ανάμεσα σε Χαμάς και Ισραήλ, μετά τα κτυπήματα κατά του Λιβάνου. 

«Το ειδεχθές έγκλημα της δολοφονίας πολιτών και κατοίκων του Λιβάνου δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητο» ανέφερε σε ανακοίνωσή της, μετά τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στον Λίβανο, όπου ένας δημοσιογράφος σκοτώθηκε και έξι ακόμα τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Ισάμ Αμπντάλα, από το γραφείο της Βηρυτού του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters.

Τον θάνατο του δημοσιογράφου επιβεβαίωσε και το Reuters, που σημειώνει ότι αναζητά περισσότερες πληροφορίες για όσα συνέβησαν. Ήταν μέρος της ομάδας που μετέδιδε ζωντανή εικόνα από τον νότιο Λίβανο. Άλλοι δύο δημοσιογράφοι του δικτύου τραυματίστηκαν στην ίδια επίθεση και νοσηλεύονται.

#038;embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Το Al Jazeera αναφέρει ότι μια ομάδα δημοσιογράφων από το κανάλι, το Reuters και το AFP ήταν κοντά στην περιοχή όπου, νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής, η Χεζμπολάχ είχε χτυπήσει ισραηλινές θέσεις. Απ’ όσα έχουν γίνει γνωστά, χτυπήθηκαν από ισραηλινά πυρά πυροβολικού, πιθανόν από άρμα μάχης.

Η ομάδα, προσθέτει το Al Jazeera, είχε ευδιάκριτα σήματα PRESS και φορούσαν κράνη και αλεξίσφαιρα. Οι δημοσιογράφοι βρίσκονταν πάνω σε λόφο, σε ανοιχτό σημείο που ήταν ορατό από μακριά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.