ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζελένσκι: Μετά τον Β.Ζαλούζνι εξετάζει την αποπομπή και του υπουργού Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα

Κρίση στα «υπόγεια» του προεδρικού Μεγάρου στο Κίεβο

Ζελένσκι: Μετά τον Β.Ζαλούζνι εξετάζει την  αποπομπή  και του υπουργού Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα

Το θέμα της απομάκρυνσης του υπουργού Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα από τη θέση του, επεξεργάζεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σύμφωνα με πηγές από το γραφείο του Ουκρανού προέδρου, που επικαλείται η ουκρανική ιστοσελίδα Strana.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως υπήρχε η σκέψη να μεταφερθεί ο Κουλέμπα στο Λονδίνο για να αναλάβει ρόλο πρεσβευτή του Κιέβου στη Βρετανία, ωστόσο προκρίθηκε τελικά η επιλογή του άλλου αποπεμφθέντα  Βαλερί Ζαλούζνι για τη συγκεκριμένη θέση.

«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τον Κουλέμπα. Ειδικότερα, πολλές είναι οι καταγγελίες για τις σχέσεις του με τις πρεσβείες.

Το προεδρικό γραφείο είναι, γενικά, δυσαρεστημένο, με την υπηρεσία Εξωτερικών.

Ο καθένας, φυσικά, καταλαβαίνει ότι με τους πόρους που διαθέτει, είναι αδύνατο να επιτύχει όλα όσα θέλει, αλλά πληροφορίες για τη μη ικανοποιητική κατάσταση των πραγμάτων στις πρεσβείες ρέουν από διαφορετικές πλευρές», αναφέρουν οι πηγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, σημειώθηκε πως ο πιθανότερος για να αντικατστήσει τον Κουλέμπα είναι ο αναπληρωτής επικεφαλής του προεδρικού γραφείου Ιγκόρ Ζόβκα, ο οποίος επιβλέπει την εξωτερική πολιτική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.