ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σε εξέλιξη η ελληνοαμερικανική άσκηση ειδικών δυνάμεων «Κέρβερος VI»

Σε εξέλιξη η ελληνοαμερικανική άσκηση ειδικών δυνάμεων «Κέρβερος VI»

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 6 Μαΐου η κοινή ελληνο-αμερικανική άσκηση “Stolen Cerberus VI” με τη συμμετοχή μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας και μεταφορικών αεροσκαφών της Αμερικανικής Αεροπορίας (USAFE) η οποία θα διαρκέσει έως τις 17 Μαΐου 2019.

Πρόκειται για μια άσκηση που διεξάγεται στην χώρα μας σε ετήσια βάση με επίκεντρο την 112ΠΜ στην Ελευσίνα, στην οποία Αμερικανικά αεροσκάφη C-130J Hercules, μετασταθμεύουν για περίπου δύο εβδομάδες, προκειμένου να εκτελέσουν ρίψεις αλεξιπτωτιστών και φορτίου σε ποικιλία σεναρίων πάνω από ξηρά και θάλασσα.

Αυτή τη φορά η αμερικανική Αεροπορία έχει αποστείλει στην 112ΠΜ 3 C-130J Hercules της 37ης Μοίρας Μεταφορών της 86ης Πτέρυγας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα άλματα στατικού ιμάντα που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες θα συμμετέχουν Διασώστες Μάχης της 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης της ΠΑ (31η ΜΕΕΔ) καθώς και αλεξιπτωτιστές της 2ας Μοίρας Αλεξιπτωτιστών (2η ΜΑΛ). Παράλληλα αναμένεται η εκτέλεση αλμάτων ελεύθερης πτώσης από προσωπικό της 31ης ΜΕΕΔ όσο και άλλων μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων των Ελληνικών και Αμερικανικών Ε.Δ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.