ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Τουρκία κατηγορεί την Αρμενία για εγκλήματα πολέμου: «Κατέστρεψαν νεκροταφείο» (φώτο)

Η Τουρκία κατηγορεί την Αρμενία για εγκλήματα πολέμου: «Κατέστρεψαν νεκροταφείο» (φώτο)

Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας είχε ανακοινώσει ανοιχτά πως θα ενημερώνει για τον πόλεμο στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Βεβαίως οι Τούρκοι έχουν αναλωθεί προς το παρόν στο να κατηγορούν την Αρμενία για εγκλήματα πολέμου, κλείνοντας προκλητικά τα μάτια σε ότι κάνει η αντίπαλη πλευρά.

Την ώρα που η Άγκυρα έχει στείλει το Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, την ώρα που η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο, η Τουρκία υποστηρίζει πως οι Αρμένιοι κατέστρεψαν ένα νεκροταφείο.

Όπως αναφέρει οι Αρμένιοι χρησιμοποίησαν βόμβες, ενώ χτυπήθηκαν και πολίτες που είχαν επισκεφτεί το νεκροταφείο.

Δείτε τις εικόνες που ανέβασε το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.