ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ιράν: Νέες οικονομικές κυρώσεις από τις ΗΠΑ μετά την επίθεση στο Ισραήλ

Η Γέλεν θα εισαγάγει τις κυρώσεις στη διάρκεια της ετήσιας διάσκεψης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσινγκτον

Ιράν: Νέες οικονομικές κυρώσεις από τις ΗΠΑ μετά την επίθεση στο Ισραήλ

Νέες κυρώσεις στο Ιράν, μετά την άνευ προηγουμένου επίθεση στο Ισραήλ το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με το Axios και τους Times of Israel, ετοιμάζεται να επιβάλει η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζάνετ Γέλεν.

Η Γέλεν θα εισαγάγει τις κυρώσεις στη διάρκεια της ετήσιας διάσκεψης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσινγκτον αργότερα σήμερα, ενώ αναμένεται να παροτρύνει τους ομολόγους της που θα συμμετάσχουν στη διάσκεψη, να λάβουν παρόμοια μέτρα στις χώρες τους.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η υπουργός Οικονομικών αναμένεται να δηλώσει ότι οι ΗΠΑ δεν θα διστάσουν να συνεργαστούν «με τους συμμάχους μας για να χρησιμοποιήσουμε την εξουσία μας για τις κυρώσεις για να συνεχίσουμε να παρεμποδίζουμε την αποσταθεροποίηση που επιδιώκει το ιρανικό καθεστώς».

Επικοινωνία Κατζ με 32 χώρες για κυρώσεις στο Ιράν
Την ίδια ώρα ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ισραέλ Κατζ, είπε ότι κάλεσε 32 χώρες να επιβάλουν κυρώσεις στο Ιράν, μετά την επίθεση το βράδυ του Σαββάτου, κατά την οποία η Τεχεράνη εκτόξευσε περίπου 350 επιθετικά drones και πυραύλους προς το ισραηλινό έδαφος.

Ο Κατζ ζητάει να χαρακτηριστεί το Σώμα των Φρουρών της Επανάστασης τρομοκρατική οργάνωση. Σε ανάρτηση στο Χ, ο υπουργός δηλώνει ότι «ηγείται πολιτικής επίθεσης εναντίον του Ιράν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως γράφει, η επιβολή κυρώσεων στο πρόγραμμα πυραύλων και η κίνηση για ανακήρυξη των Φρουρών της Επανάστασης ως τρομοκρατική οργάνωση θα βοηθήσει «στον περιορισμό και την αποδυνάμωση του Ιράν», ενώ προσθέτει ότι «πρέπει να σταματήσει τώρα – πριν να είναι πολύ αργά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.