ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γλυκά Νερά: Το σκηνικό της υποτιθέμενης ληστείας – Όσα αντίκρυσαν οι αστυνομικοί όταν εισέβαλαν στη μεζονέτα (φώτο)

Γλυκά Νερά: Το σκηνικό της υποτιθέμενης ληστείας – Όσα αντίκρυσαν οι αστυνομικοί όταν εισέβαλαν στη μεζονέτα (φώτο)

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε στήσει με κάθε λεπτομέρεια το σκηνικό της υποτιθέμενης ληστείας στο σπίτι όπου δολοφόνησε την σύζυγό του Καρολάιν στις 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά.

Όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν να μπουν στη μεζονέτα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου, αντίκρυσαν εικόνες από ένα σκηνικό ληστείας, το οποίο όπως αποδείχθηκε μετά από 37 ημέρες, ήταν σκηνοθετημένο από τον καθ’ομολογίαν δολοφόνο.

Το Star έφερε στη δημοσιότητα τις εικόνες μέσα από το σπίτι, που θύμιζε ότι όντως είχε γίνει στόχος ληστών.

Εικόνες από το σαλόνι, δείχνουν πεταμένα βιβλία, ένα μπουκάλι νερό, στο πάτωμα την κάμερα ασφαλείας και άλλα αντικείμενα, σε ένα σκηνικό «ακαταστασίας» που δείχνει ότι οι υποτιθέμενοι ληστές έψαχναν εναγωνίως για χρήματα.

Η βιβλιοθήκη στο σπίτι της δολοφονίας

Το δωμάτιο με το παιδικό κρεβατάκι

Η ταινία με την οποία υποστήριζε ο δολοφόνος ότι τον δέσανε οι ληστές

Ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος έπαιζε θέατρο για 37 ολόκληρες ημέρες, υποστηρίζοντας ότι ληστές είχαν εισβάλει σπίτι τους, σκοτώνοντας την 20χρονη Καρολάιν, μέχρι να ομολογήσει ότι εκείνος έπνιξε την νεαρή σύζυγό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέντε μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία, οι Αρχές προσπαθούν να αποδείξουν εάν ο 34χρονος πιλότος είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, κάτι, το οποίο ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.