ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δολοφονία στη Νέα Ερυθραία – Μητέρα 40χρονου: «Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη»

Δολοφονία στη Νέα Ερυθραία – Μητέρα 40χρονου: «Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη»

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε η μητέρα του 40χρονου που το πρωί του Σαββάτου σκότωσε έναν εργάτη και τραυμάτισε ακόμη έναν στη Νέα Ερυθραία.

«Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Σύμφωνα με την ίδια, ο γιος της ακολουθούσε τη φαρμακευτική του αγωγή, δηλαδή έπαιρνε τα φάρμακά του αλλά «δεν ελέγχθηκε».

Ο 40χρονος από τη Νέα Ερυθραία, ντυμένος «σαμουράι», πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο εργαζόμενο εταιρείας φυσικού αερίου, τραυματίζοντας έναν ακόμη.

Σε βάρος του δράστη, η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας σε απόπειρα και τετελεσμένη, κατά συρροή και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Παράλληλα, του ασκήθηκε δίωξη και για τα πλημμελήματα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

«Μου έχουν κάνει μαύρη μαγεία», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς, μιλώντας ακατάληπτα. Παράλληλα, υποστήριξε πως «ο Σατανάς με έβαλε να το κάνω».

«Όπως έφυγαν οι σφαίρες από το όπλο μου έτσι και οι κατάρες που μου ρίχνατε», φέρεται να είπε επίσης ο δράστης στους δύο υπαλλήλους, με τον έναν από τους οποίους μάλιστα ήταν γείτονες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος, είχε πυροβολήσει στο παρελθόν ζώα και κάδους.

Σε έρευνες, δε, που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του, όπου έμενε μαζί με τη μητέρα του, βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο, όπως και μια μία στολή πολεμικών τεχνών.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1. περίστροφο
2. μεταλλικό τσεκούρι
3. ξίφος με μήκος λάμας 67 εκατ. με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος
4. ξιφίδιο με μήκος λάμας 20 εκατ. με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος
5. 2 αυτοσχέδια δρεπάνια
6. 2 ασημένιες ακονισμένες πεπλατυσμένες λεπίδες σε σχήμα άστρου
7. στολή πολεμικής τέχνης
8. 36 φυσίγγια
9. 6 κάλυκες
10. νάιλον συσκευασίες περιέχουσες πιθανόν ναρκωτικές ουσίες
11. ζυγαριά ακριβείας
12. κινητό τηλέφωνο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.