ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λακωνία: Στον εισαγγελέα ο 40χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος – Δηλώνει μετανιωμένος

«Μάλλον σκότωσα τη γυναίκα μου»

Λακωνία: Στον εισαγγελέα ο 40χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος – Δηλώνει μετανιωμένος

Ο 40χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγό του στον Βλαχιώτη Λακωνίας, πέρασε το πρωί της Τετάρτης, την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Σπάρτης.

Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος είχε λάβει 48ωρη προθεσμία ώστε να ετοιμάσει την απολογία του.

Λίγο πριν μπει στο γραφείο του εισαγγελέα, δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, ισχυρίζεται πως έχασε τον έλεγχο όταν η 36χρονη του αντιμίλησε και τον έβρισε, λέγοντας ότι θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει.

Τα σοκαριστικά πρώτα λόγια του

«Μάλλον σκότωσα τη γυναίκα μου»: Αυτά ήταν τα λόγια που είπε ο 40χρονος στους αστυνομικούς, όταν κάλεσε για να ενημερώσει για τη δολοφονία της συζύγου του.

Το έγκλημα, έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τον δράστη να καταθέτει στις Αρχές ότι έπνιξε τη γυναίκα του με τα χέρια, μετά από έντονο καυγά που είχαν.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι τους και βρήκαν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η σύζυγός του τον έβρισε. «Είναι δυνατόν αυτή να βρίσει εμένα;» ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η γυναίκα του είχε εξωσυζυγική σχέση και ήθελε να τον εγκαταλείψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως το έγκλημα τελέστηκε την ώρα που τα δύο παιδιά του ζεύγους ήταν σε διπλανό δωμάτιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.