ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο βίντεο σοκ από την κατάληψη της πλ. Συντάγματος από τους αλλοδαπούς: «Μητσοτάκη μ… εδώ είμαι»!

Χώρα περίγελος - Πρωτοφανείς ύβρεις και υπονοούμενα κατά του Έλληνα πρωθυπουργού από τους λαθραίους μετανάστες

Νέο βίντεο σοκ από την κατάληψη της πλ. Συντάγματος από τους αλλοδαπούς: «Μητσοτάκη μ…  εδώ είμαι»!

Η χώρα έχει γίνει έρμαιο πλέον και περίγελος του κάθε αλλοδαπού λαθραίου μετανάστη και δύσκολα κάτι θα τη σώσει.

Την ώρα που οι δυνάμεις ασφαλείας του Κ.Μητσοτάκη είχαν βγει στους δρόμους παραμονή Πρωτοχρονιάς και επέβαλαν πρόστιμα ακόμα και σε τουαλέτες καταστημάτων, οι Πακιστανοί λαθραίοι μετανάστες είχαν στήσει το δικό τους πάρτι στην πλατεία Συντάγματος για την αλλαγή του χρόνου.

Οι εικόνες μάλιστα φιγουράριζαν και στην πακιστανική τηλεόραση με αφιερώματα από την επέλαση των λαθραίων μεταναστών στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Φυσικά όλα αυτά χωρίς το παραμικρό μέτρο ασφαλείας!

Εκμεταλλευόμενοι οι αλλοδαποί την απουσία οπουδήποτε ελέγχου και προστίμων που είναι μόνο για τους Έλληνες πολίτες, ανέβασαν και βίντεο με το οποίο βρίζουν και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απέναντι από τη Βουλή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.