ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο εργοδότης της Γ.Μπίκα καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές: «Θα τα βάλεις με τους billionaires;»

Ο εργοδότης της Γ.Μπίκα καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές: «Θα τα βάλεις με τους billionaires;»

Νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με τον εργοδότη της 24χρονης να καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές, ακόμα και στο ίδιο του το σπίτι!

Κατονόμασε μάλιστα και έναν εκ των ιδιοκτητών του «Αχίλλειον», ως έναν εξ αυτών που τον απείλησαν: «Στις 2 Ιανουαρίου, την επομένη δηλαδή ημέρα του πάρτι, ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού καταστήματος εστίασης, ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε ‘τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires;’ Δέχομαι απειλές», είπε ο εργοδότης, ο οποίος σύμφωνα πληροφορίες, έχει περιγράψει με λεπτομέρειες το συγκεκριμένο περιστατικό στην κατάθεση που έδωσε στην Ανακρίτρια.

Νέες καταθέσεις στην Ανακρίτρια

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φίλος του εργοδότη της κοπέλας που ήταν μαζί του όταν πήγε να παραλάβει τη Γεωργία και καταθέτει από το πρωί στην 5η Τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, υποστήριξε:

«Συναντήσαμε την Γεωργία περίπου στις 11 το πρωί, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, μαζί με τον εργοδότη της. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από την ίδια περίπου 20 λεπτά νωρίτερα. Η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν σοκαριστική. Είδαμε ένα κακοποιημένο πλάσμα. Αμέσως μετά πήγαμε και συναντήσαμε τον μετρ του καταστήματος εστίασης».

Για αυτή τη συνάντηση, ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος παρουσιάζεται σαν μετρ, αλλά σύμφωνα με την κατάθεση του κατηγορούμενου Βασίλη Λεβέντη είναι εκ των ιδιοκτητών του «Αχίλλειον», κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό στον εργοδότη της Γεωργίας.

Την πόρτα του γραφείου της Ανακρίτριας θα περάσει σήμερα και η 17χρονη φίλη της καταγγέλλουσας, που την είχε συνοδεύσει στο πάρτι αλλά στη συνέχεια αποχώρησε.

Εν αναμονή των τοξικολογικών

Στο μεταξύ, η Ανακρίτρια αναμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογιών εξετάσεων της 24χρονης που θα ρίξουν φως στην υπόθεση και θα κρίνουν την περαιτέρω δικαστική έρευνα.

Δείγμα ούρων έχει σταλεί και εξετάζεται από εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας για τυχόν ανίχνευση νέων συνθετικών ψυχοτρόπων ουσιών που κυκλοφορούν στην αγορά και δεν έχουν καταγραφεί από τα ελληνικά εργαστήρια. Το ίδιο εργαστήρι αναμένεται επίσης να αναλύσει και να προσδιορίσει το επίπεδο αλκοόλης στον οργανισμό της κοπέλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πόρισμα με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα θα συντάξει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ και θα την αποστείλει στην Ανακρίτρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.