ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καταδίωξη και συμπλοκή αστυνομικών με Βούλγαρους

Καταδίωξη και συμπλοκή αστυνομικών με Βούλγαρους

Να ανακαλύψουν από πού προέρχεται ένας πραγματικός θησαυρός σε μετρητά που κατέσχεσαν στο αυτοκίνητο τριών αλλοδαπών, προσπαθούν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Μαγνησίας και της Λάρισας.   

Το «ζεστό» χρήμα –συνολικά 6.715 ευρώ και 29.000 δολάρια!- είχαν μαζί τους τρεις Βούλγαροι που καταδιώχθηκαν σε δυο νομούς και ένας από αυτούς συνεπλάκη με τους αστυνομικούς!

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. είδαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στον κόμβο Μικροθηβών Μαγνησίας και το ακολούθησαν κάνοντας φωτεινά και ηχητικά σήματα προσπαθώντας να το σταματήσουν για έλεγχο. Όμως, ο 33χρονος Βούλγαρος οδηγός του πάτησε ακόμη περισσότερο το γκάζι προσπαθώντας να διαφύγει. Στον κόμβο Μακρυχωρίου το αυτοκίνητο σταμάτησε για δευτερόλεπτα, ώσπου να αποβιβαστεί ένας 34χρονος Βούλγαρος που προσπάθησε να κρυφτεί στη γύρω περιοχή.

Όμως, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον καταδίωξαν πεζή και, όταν τον έφτασαν, ο αλλοδαπός τους επιτέθηκε χτυπώντας τους για να αποφύγει τις χειροπέδες, πράγμα που τελικά δεν κατάφερε. Την ίδια ώρα, οι αναζητήσεις για το ύποπτο όχημα συνεχίζονταν και άνδρες του αστυνομικού τμήματος Τυρνάβου κατάφεραν να το εντοπίσουν σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων. Εκεί συνελήφθησαν ο οδηγός και μια 23χρονη ομοεθνής του που θα οδηγηθούν μαζί με τον 34χρονο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας για απείθεια και αντίσταση.

Όταν ερεύνησαν το αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι μπροστά στο πλήθος των χαρτονομισμάτων που βρήκαν. Τόσο τα ευρώ, όσο και τα 290 χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων ήταν γνήσια και ερευνάται πώς βρέθηκαν στα χέρια των τριών Βουλγάρων και τι λόγους είχαν να θέλουν να αποφύγουν τον έλεγχο. Παράλληλα, ερευνάται αν το αυτοκίνητο τους ανήκει και αν οι τρεις άδειες κυκλοφορίας που βρέθηκαν στην κατοχή του οδηγού είναι γνήσιες. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.