ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πακιστανοί ξήλωναν ακόμη και πινακίδες σήμανσης!

Πακιστανοί ξήλωναν ακόμη και πινακίδες σήμανσης!

Και λαθρέμποροι και κλέφτες και… «κυνηγοί» μετάλλων ήταν οι τέσσερις αλλοδαποί που συνελήφθησαν στην Κόρινθο! Είναι χαρακτηριστικό ότι έφτασαν στο σημείο να ξηλώνουν ακόμη και τις πινακίδες με τις… ονομασίες των δρόμων για να τις πωλούν σε μάντρες ανακύκλωσης μετάλλων!

Οι άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου είχαν πληροφορίες ότι οι τέσσερις Πακιστανοί ηλικίας 56, 19, 35 και 31 χρόνων διακινούσαν λαθραία τσιγάρα και έκαναν έρευνα στο σπίτι τους. Οι πληροφορίες τους επιβεβαιώθηκαν, καθώς βρήκαν 675 πακέτα τσιγάρων που είχαν στην κατοχή τους ο 56χρονος και ο 19χρονος, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Όμως, στην κατοχή του 35χρονου και του 31χρονου βρέθηκε ένας φορητός υπολογιστής που αποδείχθηκε προϊόν κλοπής και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του, ενώ κατασχέθηκαν και διάφορες άλλες ηλεκτρονικές συσκευές των οποίων οι ιδιοκτήτες αναζητούνται.

Η έκπληξη των αστυνομικών, όμως, ήταν μεγάλη όταν βρήκαν και έξι μεταλλικές πινακίδες οδοσήμανσης, που είχαν αρπάξει οι δράστες από τους δρόμους της πόλης! Οι πινακίδες αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του δήμου Κορινθίων και οι τέσσερις Πακιστανοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου με κατηγορίες για κλοπές και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.