ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξορμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. κατά του παραεμπορίου στη Θεσσαλονίκη

Εξορμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. κατά του παραεμπορίου στη Θεσσαλονίκη

Ειδικές δράσεις, για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών συνεχίζουν με αμείωτη ένταση οι αστυνομικοί της Γενικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Σε χθεσινή τους εξόρμηση στην ευρύτερη περιοχή της Ξηροκρήνης, έλεγξαν 49 άτομα και προχώρησαν στην κατάσχεση 30 μπόγων με είδη παραεμπορίου και απομιμητικά προϊόντα.

Ειδικότερα, στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην Πλατεία Γαλοπούλου, δίπλα στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου, όπου λαμβάνει χώρα λαϊκή αγορά, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης, Τροχαίας, Αλλοδαπών και Αστυνομικών Επιχειρήσεων, έλεγξαν 49 άτομα και προσήγαγαν οκτώ για έλεγχο της δικαστικής τους ταυτότητας.

Επιπλέον, για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου στο πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού, συγκροτήθηκε μικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από αστυνομικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας, το οποίο πραγματοποίησε ελέγχους στις προαναφερόμενες περιοχές, κατά τους οποίους κατασχέθηκαν είδη παραεμπορίου- απομίμησης επωνύμων προϊόντων και συγκεκριμένα:16 μπόγοι με είδη ρουχισμού, έξι με γυναικείες τσάντες, τέσσερις με υποδήματα, δύο με παιδικά παιχνίδια και άλλοι δύο με ηλεκτρικά είδη, 27 ρολόγια και άλλα μικροαντικείμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.