ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ισχυρή έκρηξη στα Πετράλωνα

Ισχυρή έκρηξη στα Πετράλωνα

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα σε γραφεία Συνδέσμου του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα, στη διασταύρωση των οδών Αλκίφρονος και Κειριαδών τα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο, ενώ από την έκρηξη, προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές σε τουλάχιστον 15 σταθμευμένα αυτοκίνητα αλλά και κατοικίες, όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Twitter.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή ώστε υπήρξαν ζημιές σε ακτίνα 600 μέτρων από το ωστικό κύμα, ενώ θραύσματα από τον εκρηκτικό μηχανισμό βρέθηκαν σε απόσταση 300 μέτρων.

Δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα πριν από την έκρηξη και από τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες ή θύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.