ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνολικά 13 αρχεία με το όνομα Παπανδρέου υπάρχουν στην λίστα Λαγκάρντ – Αυτή την ώρα προβάλλεται το CD της λίστας

Συνολικά 13 αρχεία με το όνομα Παπανδρέου υπάρχουν στην λίστα Λαγκάρντ – Αυτή την ώρα προβάλλεται το CD της λίστας

Με ενδιαφέρον παρακολουθούν οι δικαστές και οι υπόλοιποι παράγοντες της δικής στο Ειδικό Δικαστήριο την προβολή της περίφημης λίστας Λαγκάρντ.

Η όλη διαδικασία που κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι για τα ελληνικά δικαστικά χρονικά προκάλεσε το σχόλιο του προέδρου του Ειδικού Δικαστηρίου Νίκου Πάσσου, ο όποιος παρατήρησε μεγαλόφωνα ότι ούτε στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ δεν γίνεται τέτοια διαδικασία. 

Για την προβολή του επίμαχου ηλεκτρονικού αρχείου έχει επιστρατευθεί η συνδρομή της πληροφορικής υπηρεσίας του Αρείου Πάγου παρουσία του ειδικού πραγματογνώμονα της ΕΛΑΣ Απόστολου Δελτσίδη. 

Η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου Βασιλοπούλου ζήτησε από τον μαρτύρα ειδικών γνώσεων να ανοίξει συγκεκριμένα αρχεία.

Ο πρώτος φάκελος που επεδείχθη στο δικαστήριο, είχε την ονομασία GREECE και περιείχε συνολικά 2062 αρχεία. 

Ένα από τα αρχεία που ανοίχτηκαν ήταν στο όνομα Παπανδρέου. Η υπεράσπιση επισήμανε ότι συνολικά στη λίστα υπάρχουν δεκατρία αρχεία με το όνομα Παπανδρέου ενώ το βραδύ της 30ης Σεπτεμβρίου 2010 ανοίχτηκαν μόνο τρία αρχεία με το όνομα Παπανδρέου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.