ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πάτρα: Πορτοφολάδες εν αφθονία

Πάτρα: Πορτοφολάδες εν αφθονία

Η μικροεγκληματικότητα στο κέντρο αλλά και τις συνοικίες της Πάτρας έχει πάρει πλέον γιγαντιαίες διαστάσεις. Καθημερινά το Αστυνομικό δελτίο κατακλύζεται με ειδήσεις για αρπαγές πορτοφολιών, απώλειες κινητών τηλεφώνων, διαρρήξεις αυτοκινήτων και πολλά άλλα. Η «κίνηση»… από Πατρινούς-θύματα κλοπών και διαρρήξεων στα κεντρικά της Ασφάλειας, στην οδό Ερμού, είναι τελευταία ιδιαίτερα αυξημένη.

Το περιορισμένο προσωπικό της τοπικής Αστυνομίας εδώ και καιρό στην κυριολεξία δεν έχει που να δώσουν απολογία. Όπως πληροφορείται το thebest.gr, οι υποθέσεις που καταγγέλλονται είναι πλέον τόσες πολλές, που με τις περισσότερες από αυτές κανείς δεν μπορεί ν’ ασχοληθεί.

Εάν πέσει τυχαία στα χέρια της Αστυνομίας κάποιο από τα «κλεφτρόνια» έχει καλώς, διαφορετικά τα περισσότερα περιστατικά μένουν απλά στην έγγραφη καταγγελία του θύματος. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι τα πορτοφόλια που βρίσκουν, άδεια πλέον από χρήματα και κάρτες, συμπολίτες στους δρόμους της Πάτρας, τοποθετούνται σε μεγάλες κούτες και μέσα σε αυτές

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.