ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα στοιχεία – Πότε κλάπηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες για τη βόμβα στο ΣΚΑΪ (βίντεο)

Νέα στοιχεία – Πότε κλάπηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες για τη βόμβα στο ΣΚΑΪ (βίντεο)

Νέα στοιχεία για τη βόμβα στο ΣΚΑΙ έρχονται από την αντιτρομοκρατική. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που φέρεται να χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες είχε κλαπεί από τις 18 Νοεμβρίου από περιοχή του κέντρου της Αθήνας και συγκεκριμένα από τη Νέα Ιωνία και χρησιμοποιήθηκε την… κατάλληλη στιγμή!

Σύμφωνα με τις αρχές οι δράστες φέρεται να το είχαν σε κρησφύγετο το οποίο διέθετε γκαράζ ή βρισκόταν σε κάποιο δρόμο της Αθήνας καλυμμένο με κουκούλα ώστε να μην γίνει αντιληπτό ότι είχε κλαπεί.

Μάλιστα το γεγονός ότι η κλοπή του αυτοκινήτου είχε γίνει ένα μήνα πριν δείχνει πως οι δράστες ετοίμαζαν πολύ καιρό την βόμβα στο ΣΚΑΙ και τα είχαν όλα στην εντέλεια. Παράλληλα οι δράστες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν πολύ καιρό το κτίριο του ΣΚΑΙ, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι να τοποθετήσουν την βόμβα.

Στο μεταξύ φύλλο και φτερό έχουν κάνει τις κάμερες γύρω από το κτίριο του ΣΚΑΙ οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής και έχουν σε εικόνα τόσο το αυτοκίνητο, όσο και την μοτοσυκλέτα των τρομοκρατιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής, ερευνώντας ενδελεχώς τις εικόνες από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας στην Λ. Εθνάρχου Μακαρίου, εντόπισαν τις επίμαχες ώρες να κινείται στο συγκεκριμένο οδικό άξονα με κατεύθυνση την Αθήνα ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσυκλέτα, λίγα λεπτά μετά το προειδοποιητικό τηλεφώνημα αγνώστου στην “Zougla” και τον “ΑΝΤ 1”.

Στο Αντιτρομοκρατικό επιτελείο εκτιμούν πως πρόκειται για το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, προκειμένου να προσεγγίσουν το κτήριο του ΣΚΑΙ και στη συνέχεια να κρεμάσουν την ισχυρή βόμβα στα κιγκλιδώματα του οδοστρώματος και μάλιστα με τρόπο τέτοιο, ώστε το μεγαλύτερο μέρος του ωστικού κύματος να κατευθυνθεί στο κτήριο του ομίλου, προκαλώντας τεράστιες ζημιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα στην ίδια εικόνα έχει αποτυπωθεί και μια μοτοσυκλέτα με δυο αναβάτες, οι οποίοι ακολουθούν από απόσταση το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα, οδηγός και συνοδηγός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.