ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ρωσικό πολεμικό παρακολουθεί στενά το USS “Fort McHenry” στην Μαύρη Θάλασσα

Συνεχίζονται οι «στενές» επαφές Ρώσων και Αμερικανών στην «Μαύρη Θάλασσα».

Το περιπολικό πλοίο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας “Pytlivy”, παρακολουθεί τις κινήσεις του αποβατικού πλοίου (LSD: amphibious transport dock) του αμερικανικού Ναυτικού (US Navy) “Fort McHenry” στη Μαύρη Θάλασσα.

Σύμφωνα με τους Ρώσους, λαμβάνει μια σειρά μέτρων επιτήρησης της δραστηριότητας του αμερικανικού αποβατικού σκάφους, όπως μεταδίδει το RIA Novosti.

Το αμερικανικό πλοίο βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα από τις 21.00 ώρα Μόσχας στις 6 Ιανουαρίου. Από τις 9.30 (πάντα ώρα Μόσχας), το “Fort McHenry” εισήλθε στον ρουμανικό λιμένα της Κωνστάντζας, όπως σημείωσε σε σχετική ανακοίνωση το υπουργείο Άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η άφιξη του αμερικανικού πλοίου έρχεται μετά την αναφορά του ειδικού αντιπροσώπου για την Ουκρανία, Κουρτ Βόλκερ, τον περασμένο Δεκέμβρη, ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει αν εξετάσουν την αύξηση της ναυτικής τους παρουσίας στη Μαύρη Θάλασσα, ως ένα μέτρο διαβεβαίωσης των συμμάχων για την αμερικανική δέσμευση συνδρομής στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.