ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Είχαν βάλει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα»: Λιμενικός έκλεβε τσάντες και πορτοφόλια στη Μύκονο

«Είχαν βάλει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα»: Λιμενικός έκλεβε τσάντες και πορτοφόλια στη Μύκονο

Λιμενικός συνελήφθη στην Μύκονο γιατί έκλεβε πορτοφόλια και τσάντες από νυχτερινά μαγαζιά του νησιού!

Ο A.Β., λιμενοφύλακας στον βαθμό, σε βάρος του οποίου ήδη διεξαγόταν ΕΔΕ για άλλα παραπτώματα, έκλεψε πρώτα ένα πορτοφόλι από το μπαρ του νησιού El Burro.

Απο τα βίντεο του καταστήματος, στο οποίο αναζητήθηκε ο κλέφτης, διαπιστώθηκε οτι ο συγκεκριμένος λιμενικός που καθόταν δίπλα στο θύμα, φάνηκε ότι έκλεβε το πορτοφόλι.

Εν συνεχεία πήγε σε κλαμπ, το club Guzel, όπου επιχείρησε να κλέψει κι εκεί ένα πορτοφόλι από μία τσάντα γυναίκας. Όμως τον αντιλήφθηκε ο συνοδός της γυναίκας θύματος και ακολούθησε… σύρραξη, ενώ κλήθηκε η αστυνομία και τον συνέλαβε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.