ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόλος: 58χρονος κακοποιούσε την 15χρονη κόρη του μαζί με ηλικιωμένο – Το κορίτσι έχει προβλήματα αναπηρίας

Βόλος: 58χρονος κακοποιούσε την 15χρονη κόρη του μαζί με ηλικιωμένο – Το κορίτσι έχει προβλήματα αναπηρίας

Σοκ προκαλεί η είδηση πως στον Βόλο, ένας 58χρονος μαζί με έναν ηλικιωμένο φίλο του, 81 ετών, ασελγούσαν πάνω στο κορμί της 15χρονης κόρης του πρώτου!

H Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, μετά από καταγγελία πολίτη, συνέλαβε τον 58χρονο και τον φίλο του, καθώς ένας θαμώνας σε καφέ, κατήγγειλε πως τους είδε μέσα στο μαγαζί να εκμεταλλεύονται σεξουαλικά την μικρή κοπέλα, η οποία αντιμετωπίζει και προβλήματα αναπηρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο του 81χρονου, μαζί με το νεαρό κορίτσι και συνελήφθησαν. Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα που άσκησε δίωξη εις βάρος τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.