ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Ναύπλιο και η φωτιά στη Θάσο

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Ναύπλιο και η φωτιά στη Θάσο

Στο πύρινο μέτωπο που ξέσπασε σε δασική έκταση στον Κιθαιρώνα Αττικής στρέφεται η Πυροσβεστική, καθώς υπό μερικό έλεγχο είχε τεθεί μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου η πυρκαγιά στο Ναύπλιο, ενώ καλύτερη εικόνα παρουσιάζει και η φωτιά στη Θάσο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στο Ναύπλιο, η οποία εκδηλώθηκε νωρίτερα το Σάββατο, στα Κουτσούρια, σε χορτολιβαδική έκταση κοντά σε σπίτια.

Για την κατάσβεση, είχαν κινητοποιηθεί 26 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Την ίδια ώρα, περίπου στις 17:00 καλύτερη εικόνα παρουσίαζε και η φωτιά στη περιοχή Σκάλα Πρίνου στη Θάσο. Η πυρκαγιά είχε εκδηλωθεί σε αγροτική έκταση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα, σε Αττική, Βοιωτία, Αργολίδα, Κορινθία, Εύβοια, Σκύρο, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία και περιοχές Δωδεκανήσων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.