ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρουβίκωνας για επίθεση σε εστιατόριο του Μποτρίνι: «Την επόμενη φορά μπορεί να φύγει και κανένα χαστούκι»

Ρουβίκωνας για επίθεση σε εστιατόριο του Μποτρίνι: «Την επόμενη φορά μπορεί να φύγει και κανένα χαστούκι»

Με νέες απειλές κατά του Έκτορα Μποτρίνι εμφανίστηκε στο faceboook, λίγες ώρες μετά την επίθεση με μπογιές στο εστιατόριο του σεφ, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέλος του Ρουβίκωνα.

Στην ανάρτησή του καταφέρεται εναντίον του διάσημου σεφ, χαρακτηρίζοντάς τον «ψωνισμένο σεφ», «καραγκιόζη» και του… συστήνει «να χαλαρώσει γιατί η ζωή δεν είναι ριάλιτι μαγειρικής».

Τέλος, απειλεί ξεκάθαρα με νέα επίθεση και μάλιστα με χειροδικία: «Την επόμενη φορά μπορεί να φύγει και κανένα χαστούκι μπροστά στους πελάτες».

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Ρουβίκωνας επιτέθηκε με μπογιές στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στο Χαλάνδρι και προκάλεσε υλικές ζημιές. Το εστιατόριο αυτή την περίοδο είναι κλειστό λόγω καλοκαιριού.

Ο Ρουβίκωνας έβαλε στο στόχαστρο τον Εκτορα Μποτρίνι όταν μαθητευόμενος σεφ κατήγγειλε ότι υπέστη κακοποίηση από προϊσταμένους του στο εστιατόριο του σεφ στην Κέρκυρα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καλαϊτζίδη:

«Όλα αυτά τα ψωνισμένα αφεντικά που νομίζουν πως οι υπάλληλοι των μαγαζιών τους είναι και δούλοι τους ας προσέχουν λίγο…Γιατί ενίοτε μπορεί να δεχτούν επισκέψεις και οι ρόλοι έστω και για λίγο να αντιστραφούν.Όσον αφορά τον συγκεκριμένο καραγκιόζη να κοιτάξει να χαλαρώσει γιατί η ζωή δεν είναι ριάλιτι μαγειρικής.Την επόμενη φορά μπορεί να φύγει και κανένα χαστούκι μπροστά στους πελάτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.