ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δουλέμποροι είχαν στήσει σκηνές υποδοχής παράτυπων μεταναστών στον Έβρο

Δουλέμποροι είχαν στήσει σκηνές υποδοχής παράτυπων μεταναστών στον Έβρο

Στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας εμπλέκονται στην προώθηση και μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών στην ενδοχώρα, οδήγησε η έρευνα, αλλά και οι ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Συνελήφθη νεαρός

Το πρωί της Κυριακής άνδρες του ΤΣΦ Ορεστιάδας συνέλαβαν στον κάμπο Ορεστιάδας νεαρό άνδρα ο οποίος μαζί με άλλους 4 δράστες διευκόλυναν την είσοδο παράτυπων μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πόσο καλά οργανωμένο ήταν το σχέδιο των δραστών καθώς είχαν στήσει σκηνές στο σημείο προκειμένου να παρέχουν στους παράτυπους μετανάστες κατάλυμα και τροφή.

Στη συνέχεια, τους εφοδίαζαν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό να ταξιδέψουν στην ενδοχώρα.

Κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία

Κατά την έφοδο των αστυνομικών στο σημείο συνελήφθησαν 3 παράτυποι μετανάστες οι οποίοι είχαν περάσει παράνομα τον Εβρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.