ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

10.000 likes σε 1 ώρα: Το συγκλονιστικό σκίτσο για το Ντιναμό-ΑΕΚ που κατέκλυσε το ίντερνετ (φωτό)

Το τέρμα του Γαλανόπουλου και η συμβολική του κίνηση

10.000 likes σε 1 ώρα: Το συγκλονιστικό σκίτσο για το Ντιναμό-ΑΕΚ που κατέκλυσε το ίντερνετ (φωτό)

Το βράδυ της Τρίτης (15/8) η ΑΕΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ντινάμο Ζάγκρεμπ σ’ ένα εξαιρετικά φορτισμένο- από πάρα πολλές πλευρές- παιχνίδι, καθώς γινόταν στην σκιά της δολοφονικής επίθεσης στην Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησε στον αδόκητο χαμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Παρά το γεγονός πως η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ και αν και ήταν εμφανώς «μουδιασμένη» από τα όσα είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες, κατάφερε να «γυρίσει» τον αγώνα και με γκολ των Τσούμπερ και Γαλανόπουλου να κερδίσει με 2-1 και να κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης.

Ιδιαίτερα το τέρμα του Έλληνα παίκτη συζητήθηκε πάρα πολύ, καθώς ο συμβολικός πανηγυρισμός του αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ έγινε viral.

Εξίσου viral έγινε και το υπέροχο σκίτσο του καλλιτέχνη Βαγγέλη Χαντζή, το οποίο απεικονίζει τον Γαλανόπουλο με υψωμένη την γροθιά του, στην οποία βρίσκεται σκισμένη η ναζιστική σημαία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.