ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Θεσσαλονίκη: Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 24χρονης που εγκατέλειψε το παιδί της σε πολυκατοικία

Θεσσαλονίκη: Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 24χρονης που εγκατέλειψε το παιδί της σε πολυκατοικία

Μία πραγματικά περίεργη υπόθεση στη Θεσσαλονίκη με 24χρονη που εγκατέλειψε το παιδί της σε πολυκατοικία.

Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σχηματίζεται σε βάρος της 24χρονης, που φέρεται να εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά την πράξη της η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε διαμέρισμα όπου ζει και με εισαγγελική εντολή αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερη. Στο μεταξύ, ενώ η ίδια και το νεογνό νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Η 24χρονη, φερόμενη ως σπουδάστρια νοσηλευτικής, φέρεται να είπε πως αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη σε προχωρημένο στάδιο κι ότι δεν επιθυμούσε να κρατήσει το παιδί.Μάλιστα, σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν την νεαρή κοπέλα τον λόγο για τον οποίο εγκατέλειψε το βρέφος της, η ίδια απάντησε ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος και στον πανικό της προχώρησε σε αυτή την πράξη. «Δεν γνώριζα ότι είμαι έγκυος. Μόλις γέννησα τα έχασα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πανικοβλήθηκα», φέρεται να είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οσον αφορά το βρέφος, σταδιακή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του. Το κοριτσάκι διεκομίσθη στο νοσοκομείο με υποθερμία και όπως επισήμανε η διοικήτρια του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, κ. Παπαχριστοδούλου παραμένει νοσηλευόμενο για προληπτικούς λόγους σε θερμοκοιτίδα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.