ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φαρσέρ παίρνει τους τηλεφωνητές της ΕΛ.ΑΣ. και τους κάνει προτάσεις… εpωτικού περιεχομένου

Φαρσέρ παίρνει τους τηλεφωνητές της ΕΛ.ΑΣ. και τους κάνει προτάσεις… εpωτικού περιεχομένου

Κακός… μπελάς έχει γίνει για τις αστυνομικές υπηρεσίες στην Ρόδο και σε άλλα νησιά ένας φαρσέρ, ο οποίος τηλεφωνεί σχεδόν καθημερινά στα κέντρα τους και κάνει προτάσεις σeξουαλικού περιεχομένου σε όποιον και αν σηκώσει το τηλέφωνο, ανεξαρτήτως του φύλου του!

Μάλιστα, ο άγνωστος δράστης φέρεται να επικοινωνεί τηλεφωνικά και με στρατόπεδα του νησιού και να παρενοχλεί ακόμη και τους στρατιώτες που θα έχουν την ατυχία να απαντήσουν στις κλήσεις του! Έρευνες για τον εντοπισμό του φαρσέρ με το κακόγουστο χιούμορ διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ρόδου, με τη βοήθεια συναδέλφων τους και από άλλες υπηρεσίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, σύμφωνα με την «δημοκρατική», οι αστυνομικοί του τμήματος Αρχαγγέλου έχουν διαπιστώσει ότι οι ενοχλητικές κλήσεις προέρχονται από συγκεκριμένο αριθμό σταθερού τηλεφώνου, ο οποίος ανήκει σε άνδρα που είχε εντοπιστεί και στο παρελθόν μετά από ανάλογη έρευνα, αλλά την είχε γλιτώσει με… συστάσεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.