ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δίκη Siemens: Κανένα ελαφρυντικό στους κατηγορούμενους προτείνει η εισαγγελέας

Δίκη Siemens: Κανένα ελαφρυντικό στους κατηγορούμενους προτείνει η εισαγγελέας

Κανένα ελαφρυντικό στους κατηγορούμενους για την υπόθεση SIEMENS.

«Όχι» στην αναγνώριση ελαφρυντικών περιστάσεων στη συντριπτική πλειοψηφία των κατηγορουμένων είπε η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση της Siemens.

Η εισαγγελέας πρότεινε την μη αναγνώριση ελαφρυντικών στους 20 από τους 22 καταδικασθέντες κατηγορουμένων με την εξαίρεση δύο επιχειρηματιών που φέρεται να λειτούργησαν ως «παρένθετα πρόσωπα» στη διαδρομή του «μαύρου χρήματος».

Για μόνο αυτούς τους δύο κατηγορούμενους η εισαγγελέας ζήτησε να τους αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου.

Κατά περίσταση, οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων αιτήθηκαν την αναγνώριση των ελαφρυντικών περιστάσεων του σύννομου πρότερου βίου, της ειλικρινούς μεταμέλειας, της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και της μη εύλογης διάρκειας της δίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διαδικασία με τις δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης επί των ελαφρυντικών και τις ποινές θα συνεχιστεί τη προσεχή Δευτέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.