ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόλος: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες

Βόλος: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες

Επίθεση από έναν αδέσποτο σκύλο δέχθηκε προχθές μια 84χρονη γυναίκα, κατά τη διάρκεια βόλτας με τον τετράποδο φίλος της. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 16:40 το μεσημέρι, κοντά στο νεκροταφείο Αγίου Γεωργίου στο Βόλο.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η σοκαρισμένη γυναίκα έφερε δαγκωματιές στο κεφάλι, τον αυχένα, τα χέρια και τα πόδια. Ο αδέσποτος σκύλος την τραυμάτισε στην προσπάθειά της να σώσει το αγαπημένο της τετράποδο.

Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών εισήχθη στη Χειρουργική Κλινική του Αχιλλοπούλειου για περαιτέρω νοσηλεία και παρέμεινε νοσηλευόμενη στο Νοσοκομείο και χθες.

Η 84χρονη βίωσε απερίγραπτη τραυματική εμπειρία. Αναστατωμένη από την επίθεση, δεν ήταν σε θέση να περιγράψει τι ακριβώς συνέβη, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Γείτονάς της, μάρτυρας του επεισοδίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε τους γιατρούς για την επίθεση, δίνοντας λεπτομέρειες για τις στιγμές φρίκης που έζησε η γυναίκα, όταν ενώ περπατούσε αμέριμνη με τον σκύλο της αδέσποτο ζώο τούς επιτέθηκε.

Το περιστατικό δεν ήταν το μοναδικό προχθές. Θύμα επίθεσης επίσης από αδέσποτο σκύλο έπεσε και άλλη γυναίκα στο πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου, περίπου την ίδια ώρα στις 16:50.

Η γυναίκα απολάμβανε τον απογευματινό της περίπατο, όταν σκύλος της επιτέθηκε και τη δάγκωσε στο χέρι, δίχως εκείνη να προκαλέσει το ζώο. Από τη μία στιγμή στην άλλη η αναστατωμένη γυναίκα βρέθηκε στο Νοσοκομείο και οι γιατροί του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών προχωρούσαν σε συρραφή του τραύματός της. Συγγενείς της που ειδοποιήθηκαν έσπευσαν άμεσα στο Νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γιατροί του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου καλούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα να αντιμετωπίζουν περιστατικά τραυματιών από δαγκωματιές σκύλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.