ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΕΣΗΕΑ: Καταδικάζει την επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

ΕΣΗΕΑ: Καταδικάζει την επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

Την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, με αφορμή τα σχόλια της εκπομπής του για το περιστατικό ασέλγειας σε βάρος φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, καταδικάζει η ΕΣΗΕΑ.

Στη ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ αναφέρει πως δεν δικαιολογείται η επιχείρηση τρομοκράτησης από τον Ρουβίκωνα καταδικάζοντας τους αυτόκλητους τιμωρούς.

«Τα καταδικαστέα και ελεγκτέα από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο σχόλια του Γιώργου Λιάγκα στην τηλεοπτική του εκπομπή, για το επεισόδιο με τη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση την επιχείρηση τρομοκράτησης από τον «Ρουβίκωνα», την ώρα μάλιστα που μέσα στο σπίτι βρίσκονταν τα παιδιά του» αναφέρει.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποδοκιμάζει τέτοιου είδους επιθέσεις και καταδικάζει τους αυτόκλητους “τιμωρούς”», καταλήγει η ΕΣΗΕΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν παρέμβαση με τρικάκια στο σπίτι του παρουσιαστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η είδηση έγινε γνωστή από την ιστοσελίδα της συλλογικότητας, με κείμενο που υπογράφει ο «Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.