ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 38χρονος που έκρυβε 6 κιλά ηρωίνης στο αμάξι του (φώτο)

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 38χρονος που έκρυβε 6 κιλά ηρωίνης στο αμάξι του (φώτο)

Στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου του (!) έκρυβε 38χρονος ημεδαπός περίπου 6 κιλά ηρωίνης. Ο φερόμενος ως μέλος κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών, συνελήφθη στη Λεπτοκαρυά από αστυνομικούς του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο απογευματινές ώρες χθες να κινείται με ΙΧ στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και σε έλεγχο που διενήργησαν στο ύψος της Λεπτοκαρυάς Πιερίας, βρέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου επιμελώς κρυμμένα στην ταπετσαρία της πίσω αριστερής πόρτας 11 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους πέντε κιλών και 672 γραμμαρίων, καθώς και ένα δέμα κοκαΐνης βάρους 154 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, την ανωτέρω ποσότητα μετέφερε ο δράστης από την Αθήνα, με σκοπό την παράδοσή της σε έτερα μέλη του κυκλώματος για την περαιτέρω διακίνησή της στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του τριανταοκτάχρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο συλληφθέντας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.