Ημαθία: Νεκρός 30χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ – Τον εγκατέλειψε ο οδηγός

Ημαθία: Νεκρός 30χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ – Τον εγκατέλειψε ο οδηγός

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές για να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό του οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε έναν 30χρονο Έλληνα στις 2.30 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης σε περιοχή της Ημαθίας, αλλά τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε χωρίς καν να σταματήσει.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στο 35ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Βέροιας και μάλιστα ο άτυχος άνδρας ο οποίος ήταν κάτοικος Ημαθίας χτυπήθηκε με τόσο μεγάλη ταχύτητα, ώστε το πρόσωπό του είχε παραμορφωθεί σε σημείο που να μην αναγνωρίζεται! Ασθενοφόρο που ειδοποιήθηκε από έναν περαστικό τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα στοιχεία του 30χρονου θύματος ταυτοποιήθηκαν την Πέμπτη, όταν αναγνωρίστηκε από συγγενικά του πρόσωπα. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας συνέλεξαν από το σημείο του δυστυχήματος τμήματα από το αυτοκίνητο που τον παρέσυρε και «χτενίζουν τα συνεργεία της ευρύτερης περιοχής, για το ενδεχόμενο ο δράστης να το πήγε για επισκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.