ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επιχείρηση αποστολής «ενισχύσεων» από Αθήνα προς Εβρο στους παράνομους μετανάστες; (φωτό)

Επιχείρηση αποστολής «ενισχύσεων» από Αθήνα προς Εβρο  στους παράνομους μετανάστες; (φωτό)

Μια αιφνιδιαστική επιχείρηση αποστολής «ενισχύσεων» στα μετόπισθεν της ελληνικής αμυντικής διάταξης στον Εβρο επιχειρήθηκε χθες, όταν αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες που είχαν εισέλθει και κατοικούν στην Αθήνα, προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο τρένο T 600 που εκτελεί το νυκτερινό δρομολόγιο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη και απετράπησαν από δυνάμεις των ΜΑΤ, όπως αποκαλύπτει το greekaffair.gr

Πιο συγκεκριμένα χθες το βράδυ στις 11: 50 μμ στο Σταθμός Λαρίσης 400 Αλλοδαποί λαθρομετανάστες προσπάθησαν να επιβιβαστούν στην αμαξοστοιχία T 600 που είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη με αναχώρηση στις 00:00 π.μ για να ενισχύσουν και να συμπαρασταθούν στους συμπατριώτες τους που βρίσκονται στο τουρκικό έδαφος και επιχειρούν να εισβάλλουν στην Ελλάδα.

Οι 400 αλλοδαποί απετράπησαν την τελευταία στιγμή να επιβιβαστούν χάρη στην εγρήγορση των υπαλλήλων του ΟΣΕ που ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία, όταν είδαν ότι επρόκειτο περί μαζικής κίνησης και εν συνεχεία διμοιρία των ΜΑΤ εμφανίστηκε στον Σταθμό και δεν επέτρεψε την επιβίβασή τους.

Η αμαξοστοιχία αναχώρησε από τον Αγ. Ιωάννη Ρέντη για το Σταθμό Λαρίσης με μια ώρα καθυστέρηση.

Αν όντως τα γεγονότα που περιγράφονται εξελίχθηκαν κατ’αυτό τον τρόπο, τότε είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν κινήσεις στα μετόπισθεν από αλλοδαπούς: Σε όλη την περιοχή της Θράκης, υπάρχουν περισσότεροι από 10.000 αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες από τις προηγούμενες «φουρνιές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και βέβαια, κάποιος συντονίζει όλους αυτούς. Μia ανακοίνωση από την αστυνομική διεύθυνση Αθηνών για το θέμα θα μπορούσε να υπάρξει και να ξεκαθαρίσει αν όντως συνέβησαν έτσι τα πράγματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.