ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χειροπέδες σε 51χρονη – Έκανε αγορές με την πιστωτική κάρτα μιας 40χρονης

Χειροπέδες σε 51χρονη – Έκανε αγορές με την πιστωτική κάρτα μιας 40χρονης

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας 51χρονης ημεδαπής η οποία επί περίπου ένα χρόνο έκανε αγορές με τραπεζική κάρτα μιας 40χρονης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από αρχές Δεκεμβρίου 2018 έως τα μέσα Ιανουαρίου 2020, 51χρονη υπέκλεψε τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας μιας 40χρονης ημεδαπής και πραγματοποίησε ηλεκτρονικές συναλλαγές – αγορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι το συνολικό ποσό των αγορών και συναλλαγών που έκανε η γυναίκα, ανέρχεται στα 9.316,79 ευρώ, σύμφωνα με τη δήλωση της παθούσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.