Έβρος: Νέο κύμα λαθραίων μεταναστών – Αυξάνονται ανησυχητικά οι αλλοδαποί που περνούν τα σύνορα (βίντεο)

Έβρος: Νέο κύμα λαθραίων μεταναστών – Αυξάνονται ανησυχητικά οι αλλοδαποί που περνούν τα σύνορα (βίντεο)

Είναι γνωστό ότι οι Τούρκοι προσπαθούν να περάσουν με κάθε τρόπο του παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, βρίσκοντας περάσματα στον Έβρο, στα οποία ίσως θα καταφέρουν να γλυτώσουν την αποτροπή.

Κάποιοι διακινητές όμως… πιέζουν με κάθε τρόπο από την τουρκική πλευρά όσους θέλουν να περάσουν στην χώρα μας και για κάποιο λόγο εμφανίζονται… διστακτικοί. Όπως βλέπετε στο βίντεο του evros-news.gr που είναι από την περιοχή των Μαρασίων Ορεστιάδας, από τους συγκεκριμένους που είναι μάλλον Αφγανοί, ο ένας είναι τραυματισμένος με μαχαίρι στο χέρι και ζητούν όλοι μαζί βοήθεια για να τον παραλάβει η αστυνομία και να γίνει η περίθαλψη του.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τους λαθρομετανάστες που μόλις είχαν περάσει από την περιοχή του Τριγώνου στην Ελλάδα. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα άτομα που καταφέρνουν και περνούν από διάφορα μέρη του ποταμού Έβρου στην περιοχή μας και αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας, που ανακοινώνει συλλήψεις διακινητών και λαθρομεταναστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=25SP3eQUG_k&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.