ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μόρια: Απελευθερώθηκαν 200 κρατούμενοι της δομής (βίντεο)

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μόρια: Απελευθερώθηκαν 200 κρατούμενοι της δομής (βίντεο)

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μόρια, καθώς εκτός των άλλων σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός Αργύρης Σύβρης απελευθερώθηκαν περίπου 200 κρατούμενοι της δομής.

Η Μόρια και η Λέσβος γενικότερα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να καταγράφει τις πληγές της από την φωτιά που ξέσπασε στον καταυλισμό στο νησί, καθώς ώρα με την ώρα παρουσιάζεται και ένα πρόβλημα.

Το πρώτο είναι το που θα μείνουν αυτοί οι 13.000 άνθρωποι τώρα, το δεύτερο είναι το τί θα γίνει με αυτούς που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό και στις επαφές τους, ενώ ακόμα ένα έφερε στην δημοσιότητα ο Αργύρης Συβρής, ο οποίος είναι αστυνομικός και κάτοικος της Μόριας.

Μιλώντας στο Open αποκάλυψε πως 200 κρατούμενοι της δομής, απελευθερώθηκαν αναγκαστικά, καθώς ο χώρος κράτησης ήταν μέσα στον καταυλισμό και κινδύνευε από την φωτιά.

«Το χειρότερο είναι οτι αναγκάστηκαν οι συνάδελφοί μου να αφήσουν ελεύθερους τους κρατούμενους και είναι ανεξέλεγκτοι και αυτοί. Γύρω στα 200 άτομα. Υπήρχε κίνδυνος να καούν. Ο χώρος κράτησης ήταν μέσα στον καταυλισμό. Άνθρωποι είναι», είπε αρχικά και στη συνέχεια εξήγηση για ποιο λόγο ήταν κρατούμενοι: «Β’ αποριπτικές, άνθρωποι που θα γινόταν επαναπροώθηση στις πατρίδες τους ή άτομα χαμηλού προφίλ».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.