ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίλια: Οι Αρχές πλησιάζουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης με τη νεκρή Κινέζα (βίντεο)

Βίλια: Οι Αρχές πλησιάζουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης με τη νεκρή Κινέζα (βίντεο)

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεχίζει τις έρευνες, προκειμένου να εντοπιστεί ποιο ήταν το κατάλυμα της Κινέζας τις ημέρες που δεν διανυκτέρευε στο σπίτι της στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου από όπου εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί έχουν δημιουργήσει την εικόνα ότι η άτυχη Κινέζα έχει έναν κύκλο επαφών που δεν γνώριζαν οι συγκάτοικοι και οι φίλοι της κι ίσως με αυτούς βρέθηκε το βράδυ που δολοφονήθηκε.

​Πέρα από την πηγή των εσόδων της οι αστυνομικοί διερευνούν ακόμα πώς ζούσε χωρίς σαφή πηγή εσόδων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όταν εξαφανίστηκε δεν την αναζήτησε ο σύζυγός της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.